Trobada amb els pares i Missa familiar del 29 de febrer de 2020

El dissabte, dia de febrer de 2020, de 5 a 6 de la tarda, ens vam trobar de manera conjunta els pares dels nens i nenes de primer curs de catequesi de les parròquies de la Vall del Ges, de Sant Feliu i de Montserrat de Torelló, de Sant Vicenç i de Sant Pere, a la rectoria de Sant Pere. Ha estat la tercera trobada del curs.

En la trobada amb els pares, mossèn Jean Claude va acabar de parlar del tema del calendari litúrgic, i en acabar, la sessió va continuar amb les catequistes per treballar el Parenostre.

Aquest ha estat el guió del tema, en pdf i en imatge.

Mentre els pares feien la seva trobada, els nens i nenes de primer de les parròquies de Torelló es van trobar amb les seves catequistes, també a la rectoria de Sant Pere, per preparar una dinàmica sobre el valor de la solidaritat per a la missa que els infants de les parròquies de Sant Vicenç i de Sant Pere ja havien treballat en les trobades que havien fet entre setmana.

La Missa Familiar conjunta de totes les parròquies de la Vall del Ges, que coincidia amb el primer Diumenge de Quaresma, va començar a les 7 de la tarda. Després de la salutació de mossèn Anselm, representants de cada grup de catequesi van omplir un camió que hi havia en un plafó al costat de l’altar de ganes d’ajudar, compartir, col·laborar i estimar. El grup de guitarres, que en aquesta ocasió van formar pares de catequesi de Sant Pere i alguns membres del grup de Torelló i Sant Vicenç, van posar música a la celebració.

La propera Missa Familiar, i ja la última del curs, serà el dissabte 18 d’abril, a les 8 del vespre, a l’esgléisa de Sant Feliu.

Us deixem algunes imatges de la Missa Familiar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Catequesi Familiar, Misses Familiars, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Primera comunió i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.