La reunió del Consell del 3 de setembre de 2012

Com es costum entre nosaltres, la reunió del Consell va començar amb una breu pregària i amb la lectura i aprovació de l’acta anterior, la del dissabte dia 16 de juny.

La Maria Roura fa notar que no s’ha recollit en l’acta la necessitat de designar representant per al Consell Pastoral Arxiprestal, servei que ella ha estat fent durant molts anys. En acceptar-li la renúncia, es vol fer constar l’agraïment de tots per tot aquest temps que hi ha dedicat amb tanta il·lusió i bona feina. Gràcies, Maria!

Passem tot seguit a revisar les activitats des de l’últim Consell i, tot i que a l’estiu sembla que no hi ha tant moviment, sí que s’han anat fent algunes coses:

  • El despatx de la Parròquia de Montserrat ja té seu definitiva al Centre Cívic (a l’antic dispnesari) i és prou ample i acollidor com perquè tothom hi pugui accedir, us hi convidem a tots.
  • L’exposició amb motiu del Diàleg 3.000 que ha estat fins ara a les Parròquies passarà al Santuari coincidint amb la festa de Rocaprevera.
  • S’ha arranjat una petita part de la torre de la Parròquia de Sant Feliu tot i que potser no calia tant d’enrenou.

De cara a decidir el lema pastoral per a aquest curs 2012-13 que comencem, comentem després que aquest any l’11 d’octubre coincideix amb el 50è aniversari de la inauguració del Concili Vaticà II que va suposar un gran impuls de renovació per a tota l’Església, i que amb aquest motiu es celebrarà l’any de la fe. D’altra banda, el treball dins del Pla Pastoral diocesà, se centrarà en l’Eucaristia.

En aquest context i després d’un diàleg obert, decidim el lema per aquest curs:

“Que brilli la vostra llum” (Mt 5,16)

Es comenta el canvi de rector de Sant Pere i volem deixar constància de l’agraïment cordial i sincer a Mn. Josep Sala per la col·laboració humil i desinteressada que ha tingut sempre amb les nostres parròquies i que esperem es pugui continuar d’una o altra forma.

Dins de la previsió d’activitats per al curs, decidim que farem la celebració comunitària de la Unció dels malalts a Rocaprevera el proper 20 d’abril del 2013 a les 5 de la tarda. Com altres vegades es farà dins del context pasqual i del dia del malalt, tot i que aquest coincidiria el 27 d’abril, festa de la Mare de Déu de Montserrat.

S’estudiarà el possible arranjament del campanar de la parròquia de Montserrat, ja que cada vegada sembla més necessari i urgent.

Pel que fa al Casal, s’informa que l’empresa que ho té llogat farà alguna sessió de cinema els propers dies 9, 10 i 11 i que quan la sala està plena se sent una mica més bé.

I s’acaba la reunió fent una crida a tothom a la participació en les diferents activitats que es duen a terme i en la representació de les mateixes dins els òrgans de gestió i de govern de les parròquies.

Acordem la data de la propera reunió per al dia 15 d’octubre a les 9 deov espre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.