La trobada de formació bíblica del 14 de desembre de 2019

LogoBíblia02El dissabte dia 14 de desembre vàrem tenir la trobada de formació bíblica que fem amb els lectors i tot aquell que hi vol venir, de manera ben oberta. Teníem al davant fotocopiades les lectures dels diumenges tercer i quart d’Advent i les de tot el cicle de Nadal epifania sencer..

Com sempre comencem pel mateix diumenge d’avui i passem molta estona amb el comentari que ens suscita el text de l’evangeli (Mt 11,2-11),on Joan, des de la presó, pregunta a Jesús si ell és el qui ha de venir a portar la salvació. Ens porta a parlar molt de les preguntes que ens hem de fer i de com fer-les correctament per  poder tenir la resposta en Jesús. El profeta Isaies ens hi juda molt.

Després, amb el quart diumenge d’Advent, ens entretenim en la figura de Josep (Mt 1,18-24) i en tot el que fa referència al missatge que vol transmetre sobre qui és Jesús per a poder ser el salvador. La profecia d’Acaz també ens il·lumina.

I som a temps a llegir detingudament la segona lectura de la nit de Nadal (Tt 2,11-14), per acabar amb allò de “fer de nosaltres un poble ben seu, apassionat per fer el bé.”

Fidels al temps que ens donem a cada reunió, només arribem fins a aquí, i acordem que la pròxima trobada d’aquest grup serà ja el dissabte, dia 25 de gener, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Recordeu que el grup és ben obert a tothom qui se’n vulgui aprofitar!