La reunió del Consell del 9 de gener de 2012

Tal com es fa sempre, la reunió va començar amb una breu pregària i amb la lectura i aprovació de l’acta de la reunió anterior del 17 d’octubre. Es va donar la benvinguda als membres nous que representen els diferents grups.

Vàrem passar tot seguit a revisar les activitats des de la darrera reunió i les informacions de novetats que es preveuen. Es va parlar de l’església de la colònia Vilaseca; del número 3.000 del Diàleg i que s’està acabant d’ultimar l’exposició commemorativa; de la inauguració del Casal de Sant Feliu amb algunes coses del dia que no van pas ser prou encertades, com el fet de separar les autoritats a l’hora del piscolabis; del treball que s’està fent amb l’equip de catequistes; dels cursos ocupacionals de Càritas, tant el que ja s’ha fet de carretiller com el de confecció que ha començat avui mateix; de la Campanya Solidària i l’acte de presentació.

També es va informar del tancament del dispensari que hi ha al Centre Cívic de la parròquia de Montserrat des de primers d’any i que l’ajuntament ja ha tornat les claus. Es parla de la possibilitat de traslladar-hi el despatx parroquial, i es veu bé. Es va decidir de moment no tirar endavant les obres de pintar el campanar en espera de com va derivant la situació econòmica en què ens movem.

Es van revisar totes les activitats del temps d’Advent i Nadal, amb els comentaris entorn del fet de la celebració de la missa del gall a les 12 de la nit a les dues parròquies simultàniament. Es va valorar molt tot el moviment econòmic de Càritas, tant pel que fa a la col·lecta de Nadal, que en total va pujar a 2.740,00 €, com de la bona acollida dels concerts que hi ha hagut.

Amb una certa rapidesa ja, es van preparar les coses del temps de Quaresma i Pasqua. En especial es va decidir d’anar pensat en què podria consistir el curset que ja és habitual de fer i de fer-ho arribar per a poder-ho organitzar bé.

Es va acordar finalment que la pròxima reunió serà el dilluns, dia 16 d’abril del 2012, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.