El “Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. Gener de 2020. AMB ÀUDIO

El dissabte, dia 8 de gener, hi va haver l’emissió del programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies”.

Va ser conduït per l’Assumpta Arimany, i va comptar amb la presència del rector i d’en Joan Homs com és habitual. i també hi va ser l’Elisabet Soldevila. Com cada mes, en la primera part del programa es va fer un repàs de l’agenda de les activitats de les parròquies de les properes setmanes, i el tema al qual es va dedicar la segona part, va ser la campanya solidaria que enguany arriba a la 21a edició i porta per títol Torelló amb Kimwenza (RD del Congo).

Aquí teniu l’Àudio del programa perquè el pugueu escoltar quan vulgueu

Deixem testimoni gràfic de la gravació del programa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Diàleg, Ràdio i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.