La primera reunió del Consell d’economia del 9 de maig de 2013

imagesEl Secretariat del Consell pastoral interparroquial per tal de complir el que li havia encomanat el ple del Consell i fer realitat el que demanava l’Assemblea va decidir convocar a una reunió inicial per al dia 9 de maig del 2013 a tots aquells que estan portant els comptes de les diverses unitats que funcionen a les par`roquies, és a dir:

  • Parròquia de Sant Feliu
  • Parròquia de Montserrat
  • Casal de Sant Feliu
  • Centre Cívic de Montserrat
  • Santuari de Rocaprevera
  • Càritas interparroquial

Després d’un agraïmeent ben sincer es va començar parlant de què és el Consell d’Economia, a partir sobretot el Directori de la Parròquia que diu:

51. El Consell Parroquial per als Assumptes Econòmics ha d’estar constituït en totes les parròquies (cf. CIC c. 537). Es procurarà que les persones que en formin part tinguin la deguda preparació per a aquest encàrrec.
52. El rector ha de comptar amb la col laboració del Consell Parroquial per als Assumptes Econòmics en l’administració i conservació dels béns de la parròquia (cf. CPT 168). Al mateix temps vetllarà perquè es doni informació clara, autèntica i transparent de la gestió econòmica (cf. CPT 167).

Perquè l’economia no ha de dependre del rector. Així, després de repassar la petita història de com funciona l’economia a Torelló, es van fer unes quantes reflexions en diàleg sobre com ho hauríem de fer i si ens podem constituir com a tal consell o com ho hauríem de fer per a fer-ho bé. Vàrem acordar que hi reflexionaríem i ens tornaríem a reunir.

Després es va una anàlisi dels comptes de l’any passat, unitat per unitat. Són els comptes que anirem publicant immediatament.

I vàrem quedar que ens tornaríem a reunir el dimecres, dia 19 de juny a la Sala de reunions de Sant Feliu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.