Formació amb l’equip de catequistes

L’equip de catequistes ha de vetllar per la seva formació personal sobretot tenint present que el seu objectiu és transmetre la fe als infants, adolescents i joves de les nostres parròquies.

Com que la catequesi és sobretot bíblica, és a dir, ha de transmetre tot allò que Déu ha fet per nosaltres i que tenim explicat en els llibres de l’Antic i del Nou Testament, vàrem creure que valia la pena aprofundir en la lectura dels textos bíblics.

Ho vàrem començar a fer el curs 2004-05 ajudats pels materials publicats per l’Associació Bíblica de Catalunya en la col·lecció que porta per títol «Llegir la Bíblia en grup».

Durant aquests anys hem estat treballant tots els llibres bíblics que han estat publicat en les fitxes “Llegir la Bíblia en grup”. Ha estat molt profitós.

Ara hem decidit de posar-nos  a fer una introducció als Pares de l’Església, soberetot llegint textos que van escriure.

Tot i que les trobades varen començar amb l’equip de catequistes, com que la formació és fonamental, són trobades obertes a tothom qui vulgui aprofitar-se’n, com totes les coses que fem a les parròquies.

Ens reunim una vegada al mes, en divendres, de 2/4 de 10 a les 11 del vespre, a la Sala de reunions de Rocaprevera. A cada reunió decidim la data de la trobada següent.