La reunió del Consell del 16 de juny de 2012

Tal com ja és costum aquesta reunió del Consell és una matinal de dissabte, amb més temps per a poder fer la valoració del curs ben feta i començar la programació del curs següent. Com és habitual, va començar amb una breu pregària i amb la lectura i aprovació de l’acta de la reunió anterior, la del 16 d’abril.

Vàrem passar tot seguit a revisar les activitats des d’aquesta reunió fent una mirada, però, a tot el curs. Axí vàrem començar per repassar la trobada de voluntaris de Càritas, les activitats a Montserrat per la Festa Major: concert Sant Jordi, festa de la Mare de Déu, vetlla pregària. El final de la Campanya Solidària, amb els concerts, i la xerrada. El Pelegrinatge a Lurdes. Les Primeres comunions. El treball amb l’equip de catequistes sobre la proposta de reflexió feta a l’assemblea, en concret la ponència que ens va fer en  Jordi Collet. El final del Curs arxiprestal de pastoral.

D’una manera especial vàrem repassar els estats de comptes de cada unitat, amb el material complert, comentant les dificultats que hi ha a algunes unitats econòmiques.

Es va parlar a fons de la situació viscuda darrerament a les parròquies, que ha obligat a haver de fer Celebracions de la Paraula.

Tot això va portar a decidir que, tenint present que durant l’estiu ja no se celebra la Missa de les 8 del matí a sant Feliu, aquesta missa NO SE CELEBRARÀ MÉS. Analitzem totes les raons que porten a prendre aquesta decisió.

Comencem a valorar com ha anat el lema pastoral del curs: Volem viure i transmetre joia, i de cara al curs vinent acordem que ho decidirem en la primera reunió del curs.

Analitzem després el funcionament del bloc de les parròquies amb les estadístiques al davant. Ens semblen molt satisfactòries, tot i que caldrà anar buscant la manera de poder-ne fer millor el manteniment.

No som a temps a fer el seguiment detallat de les propostes de l’assemblea.

Acordem que el curs vinent tornarem a dur a terme la Celebració comunitària de la Unció dels Malalts.

Finalment es va acordar que la pròxima reunió serà el dilluns, dia 3 de setembre del 2012, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.