Ha mort Teresa Collell, una dona de fe i d’una gran espiritualitat

Aquest dimarts va morir a l’Esquirol la Teresa Collell. No era de cap manera rica en diners, però és la persona que va fer donació a Càritas del que avui és el Pis de pas Teramunt. El seu desig era que fos un lloc on hi poguessin trobar acolliment les persones necessitades i amb risc d’exclusió social. Tota la magnífica feina que s’ha fet i que s’està fent a través del Pis de pas ha estat possible, doncs, gràcies a aquest donatiu fundacional. És també la persona que com a assistent social atenia des de Càritas de Torelló a les persones que hi acudien quan encara els ajuntaments no disposaven d’aquest servei. Quan l’ajuntament de Torelló va voler contractar una assistent social, li varen dir a ella que ho va acceptar i va esdevenir així la primera assistent social de l’ajuntament de Torelló i durant algun temps va compaginar el treball a Càritas i a l’ajuntament. Aquí va néixer la bona col·laboració que s’ha mantingut fins avui entre Càritas i l’Ajuntament de Torelló. També va ser una de les promotores de la residència de Cals Avis.

La Teresa va ser una dona de fe profunda i d’una gran espiritualitat, compromesa amb paraules i fets, una persona que va deixar empremta a Càritas de Torelló, una empremta que encara perdura.

Aquest diumenge, dia 8 de març, la recordarem a la missa de les 12 del migdia, a l’església de Montserrat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.