El “Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. 03.2018: Març de 2018

RàdioEl dissabte, dia 10 de març, hi va haver l’emissió del programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies”.

Va ser conduït per Assumpta Arimany, i en aquesta edició va comptar amb la presència del rector, com ja és habitual i de l’Elisabet Soldevila que ja normalment hi col·labora en el guionatge. Avui en Joan Homs no hi podia ser, però ens ha deixat la seva reflexió habitual.

El programa va estar dedicat sobretot a parlar la Setmana Santa i la Pasqua, però es va fer a partir de les Agonies de Torelló que es canten el Dijous Sant. Se’n va fer lectura de les estrofes i una mica de comentari, així com un xic d’història del text i una petita aproximació a la música prou popular. en el programa també van sonar fragments del preciós Stabat Mater de J. B. Pergolesi.

Després es va fer ja molt breu lectura de textos dels Pares que es fan en la formació amb els catequistes, i es van llegit uns petits fragments de l’Homilia sobre la Pasqua de Melitó de Sardes, tot i que no és pas aquest text el que havíem llegit en la sessió, sinó que havíem introduït un autor bonic i complex: sant Ireneu de Lió. En sentirem textos el mes vinent, si Déu vol.

Aquest és l’enllaç del programa, actiu fins al dia 17 de març: http://www.radioona.com/radio-a-la-carta/ seleccionant el programa “Una hora per a tot”.

El pròxim programa s’emetrà el dissabte, dia 14 d’abril.

Deixem testimoni gràfic de la gravació del programa.