La reunió del Consell del 15 d’octubre de 2012

La reunió ha començat, tal com és costum entre nosaltres, amb una breu pregària, amb la lectura de Mt 5, 13-16 d’acord amb el lema d’enguany “Que brilli la vostra llum”  i a continuació el Parenostre.

Avui, com que és Santa Teresa, hem felicitat la M.Teresa Llaneras del Consell. A continuació, hem donat la benvinguda al Jaume Casas que des d’avui formarà part del Consell.

En Xavier Viver ha comentat que havien tingut lloc la primera reunió del secretariat o permanent del Consell i les seves funcions. Es tracta de ser operatius i de portar els temes més preparats i documentats de forma que es pugui agilitar la reunió i prendre entre tots els acords que es cregui oportuns. S’insisteix en la importància que en el Consell hi siguin representats tots els grups.

A continuació passem a revisar les activitats realitzades des de la darrera reunió del Consell:

  • Inscripcions a la catequesi de primera comunió: A la parròquia de Montserrat n’hi ha 19 de primer curs i 20 de segon. A la parròquia de Sant Feliu 28 de primer i 43 de segon.
  • Catequesi de confirmació: No se n’ha inscrit cap malgrat haver-se fet saber als llocs oportuns. Aquesta és la primera reflexió que hem de fer sobre què ens està passant, lligant-ho potser amb la conferència que ens va fer en Jordi Collet sobre els canvis del món actual i de la nostra manera de presentar la catequesi.
  • S’està muntant una aula d’informàtica per tenir la possiblitat d’introduir les noves tecnologies en tot el que fem.
  • Catequesi de postcomunió: Se n’ha inscrit un de més dels que ja hi havia.
  • Càritas de Torelló continua molt activa: Ja ha posat en marxa novament el programa del cosidor. Aquest dissabte aniran 6 voluntaris a la trobada de Càritas que tindrà lloc a la Sagrada Família. S’està escrivint el programa de l’acolliment perquè cada vegada creix més.
  • Es repassen les diferents activitats de la festa de Rocaprevera, tant significativa per a Torelló, i es constata que totes van anar força bé, però ens queda una preocupació gran per la manca de pabordes i/o persones compromeses en l’organització general i de les diferents activitats. Es proposen diferents formes d’organitzar-ho en endavant, però s’acorda parlar abans que tot amb els pabordes d’altres anys.
  • Advent-Nadal. S’acorda mantenir les diferents activitats: Breu comentari de les lectures a la Missa de cada dia. La pregària d’Advent serà el dia 12 de desembre a Montserrat. Es farà la felicitació com cada any. La celebració penitencial serà el 19 de desembre a Sant Feliu. En la Missa familiar del 22 de desembre hi haurà la inauguració de pessebres. Hi haurà un Concert coral el dia 22 de desembre a Sant Feliu. Hi haurà una xerrada/col·loqui el dia 15 de desembre sobre el Vaticà II.
  • Es decideix que l’horari de les Misses del gall serà aquest: a les 11 de la nit a Montserrat, i a les 12 de la nit a Sant Feliu.

Finalment acordem que la M. Rosa Solanas substituirà la Maria Roura en la representació al Consell Pastoral Arxiprestal.

La propera reunió tindrà lloc el dilluns, dia 7 de gener, a les 9 del vespre a la Rectoria de Sant Feliu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.