La reunió del Consell del 16 d’abril de 2012

La reunió, tal com és habitual, va començar amb una breu pregària i amb la lectura i aprovació de l’acta de la reunió anterior, la del 9 de gener.

Vàrem passar tot seguit a revisar les activitats des d’aquesta reunió i a posar en comú les que es preveuen. Així, es va valorar molt positivament la trobada comarcal de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes del 12 de febrer passat i es va considerar, a més, que havia estat molt profitosa per a les parròquies. Es fa constar la felicitació i l’agraïment a l’equip organitzador.

Sobre el Casal es va informar que l’empresa a qui ho tenim llogat ha hagut de tancar el cinema de manera provisional per a solucionar problemes de sonoritat que hi havia. També sembla ferma la decisió de l’ajuntament de deixar definitivament els locals que hi té llogats i que ocupen dos pisos.

Acordem que a l’estiu es traslladarà el despatx parroquial de la parròquia de Montserrat al Centre Cívic, als locals que ocupava el dispensari i que han servit ja per a fer-hi el curs ocupacional de confecció de Càritas, un curs que ha anat molt bé.

Decidim, també que l’exposició del Diàleg 3.000, que ha estat a l’església de Sant Feliu des de Nadal, es traslladarà a la de Montserrat per la Festa Major de la parròquia.

No decidim res sobre el pintar el campanar, perquè encara no tenim els informes econòmics acabats.

Revisem la celebració de la Confirmació, el 21 de gener, a Montserrat, la sortida que el Cor de la parròquia de Montserrat ha fet a la Sagrada Família de Barcelona, i comentem la visita que els monjos del Monestir de  Montserrat han fet a Rocaprevera, dijous passat dia 12, on han resat Laudes i celebrat l’Eucaristia, en el cotnext d’una sortida festiva que cada any fan la setmana de Pasqua.

Després vàrem revisar totes les activitats del temps de Quaresma i Pasqua. Els comentaris van portar de seguida a la qüestió dels horaris de les celebracions i a revisar fins i tot totes les celebracions de la missa que actualment estem fent a les parròquies. Com que el tema és d’envergadura, es va acordar parlar-ne més llargament en la reunió de final de curs.

Finalment es va acordar que per a la pròxima reunió mantindrem el fet de fer-la en una matinal el dissabte, dia 16 de juny del 2012, de 2/4 de 10 a 2/4 d’1, a la Sala de reunions del Santuari de Rocaprevera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.