Celebració comunitària de la Unció dels Malalts 22 d’abril de 2017

Dissabte, dia 22 d’abril de 2017, a les 5 de la tarda, a Rocaprevera hem tornat a fer la Celebració comunitària de la Unció dels Malalts, tot celebrant la missa del segon diumenge de Pasqua.

Ha estat una celebració que ha comunicat pau i serenor, on s’ha sentit de debò el “pas” pasqual de Déu per la vida, sobretot la del prop d’un centenar de persones que han rebut el sagrament de la Unció, sia per malaltia, sia per vellesa.

Cal deixar constància i agraïment al grup de la Pastoral de la Salut de les parròquies que ha tingut cura de l’organització. Cal agrair també la col·laboració del personal de Cals Avis que hi ha col·laborat abnegadament ajudant a què molts residents s’hi poguessin fer presents. Al cor de Rocaprevera que ha cantat en aquesta celebració interparroquial. A la Comissió de Rocaprevera, als serveis de Protecció Civil i a la Policia Local que ben desinteressadament hi han col·laborat, i a tots els que hi han ajudat. A tots gràcies!

A tothom es va donar un record de les parròquies amb el títol “La pau d’esperit” que, a més d’una pregària, convidava a guardar una bonica imatge de J. Rifà de l’església de Sant Feliu. I al final es va celebrar menjant una mica de coca.

Aquest és l’enllaç al llibret complert de la celebració en pdf:

Unció2017-01

I aquí teniu unes quantes fotos que serveixin de testimoni gràfic de la celebració.