Els programes de Càritas Interparroquial de Torelló

  • Servei d‘acollida

S’escolta i atén totes les persones que hi acudeixen i es procura donar resposta a les diferents necessitats que presenten. Funciona els dilluns, de 10 del matí a 12 del migdia , a la Rectoria de Sant Feliu.

  • El Traster

Gestiona les donacions de mobles i altres utensilis i aparells de la llar reutilitzables, i els posa a la disposició de les famílies que ho necessiten. Funciona els dimecres de 10 del matí a 12 del migdia, al carrer Cooperativa, s/n.

  • Reforç escolar

El seu objectiu és oferir un suport individualitzat i proper en els seus problemes escolars als infants i adolescents que no podrien tenir per altres mitjans. Se’n fa una hora i mitja cada setmana.

  • “Fes el que t‘agrada”

Un programa que dóna beques per ajudar infants i adolescents –que no podrien– a què puguin fer activitats extra-escolars en el temps lliure. Atén els dijous de 5 a 6 de la tarda, a la Rectoria de Sant Feliu.

  • “Eixamplant horitzons”

Un programa que dóna beques per ajudar i acompanyar adolescents i joves a seguir cicles formatius. Atén els dijous de 5 a 6 de la tarda, a la Rectoria de Sant Feliu.

  • Pis de pas “Teramunt”

Un pis per acollir temporalment persones o famílies en risc d’exclusió social, de les quals es fa l’acompanyament que correspongui durant aquest temps .

  • Microcrèdits

Concessió i gestió de microcrèdits que el beneficiari va retornant en els terminis pactats. Així s’ajuda a sortir de situacions prou complexes. Atén els dijous de 5 a 6 de la tarda, a la Rectoria de Sant Feliu.

  • Fem companyia

És un servei per acompanyar persones necessitades de relació i companyia. Comporta destinar-hi temps personal, un bé avui molt preuat.

  • Taller de costura “Fil i agulla”

S’hi ensenya a cosir fins arribar a poder-se fer alguna peça d’ús personal. Funciona els dimarts, de 2/4 de 10 a les 11 del matí, al Centre Cívic de la parròquia de Montserrat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.