Els programes de Càritas Interparroquial de Torelló

  • Servei d‘acollida

S’escolta i atén totes les persones que hi acudeixen i es procura donar resposta a les diferents necessitats que presenten. Funciona els dilluns, de 6 a 8 de la tarda, a la Rectoria de Sant Feliu.

  • Rebost solidari

Proveeix d’una cistella d’aliments bàsics a les famílies més necessitades. Funciona els divendres, de 9 a 12, al carrer del Ter, n. 33-35, lletra H.

  • El Traster

Gestiona les donacions de mobles i altres utensilis i aparells de la llar reutilitzables, i els posa a la disposició de les famílies que ho necessiten. Funciona els dilluns de 10 del matí a 12 del migdia, al carrer Cooperativa, s/n.

  • Reforç escolar

El seu objectiu és oferir un suport individualitzat i proper en els seus problemes escolars als infants i adolescents que no podrien tenir per altres mitjans. Se’n fa una hora i mitja cada setmana.

  • El Rober

Gestiona les donacions de roba i la posa a disposició de les famílies que ho necessiten. Funciona els dimarts  de les 4 a 2/4 de 7 de la tarda, al Call de la Rectoria, n. 3, al costat de la Rectoria de Sant Feliu.

  • “Fes el que t‘agrada”

Un programa que dóna beques per ajudar infants i adolescents –que no podrien– a què puguin fer activitats extra-escolars en el temps lliure. Atén els divendres de 6 a 2/4 de 8 de la tarda, a la Rectoria de Sant Feliu.

  • Pis de pas “Teramunt”

Un pis per acollir temporalment persones o famílies en risc d’exclusió social, de les quals es fa l’acompanyament que correspongui durant aquest temps .

  • Microcrèdits

Concessió i gestió de microcrèdits que el beneficiari va retornant en els terminis pactats. Així s’ajuda a sortir de situacions prou complexes.

  • Fem companyia

És un servei per acompanyar persones necessitades de relació i companyia. Comporta destinar-hi temps personal, un bé avui molt preuat.

  • Taller de costura “Fil i agulla”

S’hi ensenya a cosir fins arribar a poder-se fer alguna peça d’ús personal. Funciona els dimarts, de 2/4 de 10 a les 11 del matí, al Centre Cívic de la parròquia de Montserrat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s