Presentació de la 20ª Campanya Solidària “Torelló amb l’escola a l’Àfrica”

L’acte es va fer el dimecres, dia 23 de gener de 2019, a les 9 del vespre, al Casal de Sant Feliu. Aquest és el fulletó de convocatòria a aquest acte de presentació.

 

Efectivament! La Gna. Maria Antònia Vilar, que està passant uns dies a casa nostra, va estar explicant la seva experiència de treball al Txad i en concret als tallers de reinserció del Cediraa destinat a pal·liar l’alcoholisme. Per a aquesta labor s’havia destinat la 18ª Campanya i així ens explicava també per a què havien servit els diners que ‘havien recollit.

Aquest va ser el guió de la presentació que va fer:

le cediraa presentation torello – bo

Tot seguit hi va haver pròpiament la presentació de la 20a Campanya Solidària que porta el títol “Torelló amb “Torelló amb l’escola a l’Àfrica”. Per crear centres escolars a l’Atlas (Marroc) i a Gàmbia.

Són dos projectes els que acolim aquest any i tots dos tenen en comú l’escola a l’Àfrica. El primer portat per els torellonencs Guillem Colomer i Marc Autonell, consisteix en crear una escola a l’Atlas, al Marroc. Com que ho tenien previst de temps, i ja ens ho havien vingut a explicar, van fer aquesta presentació:

DIBUIXA UN CAMÍ PER ANAR A L’ESCOLA power point

L’altre projecte, portat pel Joan Farrés i la manlleuenca Sara Villarrazo, es fixa en ajudar a una escola a Gàmbia. ens vindran a fer la presentació a l’equip en la propera reunió, però mentrestant en deixem constància amb aquest recull de premsa.

Gàmbia 01

Aquesta és la presentació que després ens van fer:

Somriures de Gàmbia 5

I de tot plegat en deixem també testimoni gràfic:

Recordar que l’equip de la Campanya ens tornarem a reunir el dilluns, dia 4 de febrer, a les 9 del vespre, com sempre a la Rectoria.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.