Reunió de l’equip de catequistes del 25 de gener de 2019

L’equip de catequistes de les parròquies de Torelló i de les parròquies de la Vall del Ges ens havíem convocat per al divendres dia 25 de gener. Es tractava de revisar les trobades amb els pares i la missa familiar de Nadal, i en general del primer trimestre.

Un cop fet això, comencem a preparar la sessió amb els pares i la missa familiar del dia 23 de febrer a Sant Vicenç, tenint present que serà mitja hora abans del que és habitual.

Fet tot això, celebrem Nadal amb una mica de pa amb tomàquet festiu, i acordem que ens tornarem a reunir amb tot l’equip de la Vall del Ges el divendres, dia 3 de maig, però que abans ens haurem reunit l’equip de Torelló el dia 1 de març, sempre a les 9 del vespre a Rocaprevera.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.