Campanya solidària Torelló amb Kimwenza (RD Congo), espectacle de dansa, poesia i play-back, diumenge al teatre Cirvianum

Aquest diumenge 15 de març, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l’Espectacle de dansa, poesia i play-back  a favor de la 21a Campanya Solidària Torelló amb Kimwenza (RD Congo), a càrrec de l’Escola Dansa’t Torelló, del grup Versejant i del grup de Play-back del Casal Cívic de Torelló.

És la primera de les activitats que ha preparat la comissió solidària per recollir fons per el projecte per equipar amb instal·lacions d’aigua i llum un centre de formació professional per a joves que, al mateix temps, beneficiarà una residència per a persones grans, de la població congolesa de Kimwenza, on treballa la torellonenca Maria Antònia Vilar.

Aquest és el cartell que ho anuncia.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.