La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 20 de gener de 2020

El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 20 de gener, i es va donar la benvinguda a mossèn Jean Claude com a president del Consell de Càritas interparroquial de Torelló.

Mossèn Jean Claude va manifestar el seu agraïment per la rebuda i va explicar que en aquesta primera reunió no pretenia intervenir, sinó que el seu objectiu era el d’escoltar.

Es va fer un repàs de les reunions i temes en què els membres de Càritas han participat en aquestes darreres setmanes:

– S’ha fet un primer contacte amb la Regidora de Benestar Social i s’ha acordat una trobada el proper 26 de febrer entre diferents voluntaris de Càritas i tècnics de la regidoria per analitzar la cronificació d’ajudes a determinades famílies.

– S’explica les negociacions que s’estan fent des de Càritas per coordinar el tema de la reutilització de material tèxtil.

– A la parròquia de Sant Hilari han organitzat un taller de confecció i ens han demanat dues o tres màquines de cosir, ja que ells no en tenen.

– Hi ha persones que ara fa un temps havien vingut a demanar-nos ajuda i ara s’ofereixen per fer tasques de voluntariat. És d’agrair aquesta iniciativa.

– Ha començat un servei comunitari d’alumnes de l’IES Cirviànum de Torelló als programes de reforç escolar, del traster i al Pis Ter Amunt.

– S’ha fet obres al Pis Ter Amunt i ja s’ha canviat la instal·lació de l’aigua. Les obres de canvi dels tancaments exteriors s’acorda de deixar-ho per més endavant, un cop s’hagi aconseguit finançament.

– El divendres dia 17 de gener, alguns membres del Consell van assistir a la presentació de l’informe Foessa i d’altres vam anar a la formació que es va fer a Manlleu.

– S’està ultimant la confecció del pressupost per al 2020. Cal reforçar l’apartat d’ingressos, ja que el 2019 s’ha tancat amb dèficit.

– Aquesta campanya de Nadal s’han recollit prop de 8oo€ amb els fanalets, 509 en el concert de la coral Cervià, 250 en el de la coral Lloriana Jove i 1.212 en el Concert solidari de música clàssica.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 24 de febrer, a les 8 del vespre, a la rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.