Celebració comunitària de la Unció dels Malalts 4 de maig de 2019

Dissabte, dia 4 de maig de 2019, a les 5 de la tarda, a Rocaprevera hem tornat a fer la Celebració comunitària de la Unció dels Malalts, tot celebrant la missa del tercer diumenge de Pasqua.

Ha estat una celebració que ha comunicat goig, pau i serenor, on s’ha sentit de debò el “pas” pasqual de Déu per la vida, quan reconeixíem amb l’apòstol Joan que “Jesús és el Senyor!”. Ha estat així sobretot al prop d’un centenar de persones que han rebut el sagrament de la Unció, sia per malaltia, sia per vellesa.

Cal deixar constància i agraïment primer de tot a mossèn Felip Soldevila i Cuní, fill de casa nostra i que venint des de les seves parròquies del Lluçanès, ha concelebrat adjudant-nos a l’administració d’aquest sagrament.

L’agraïment al grup de la Pastoral de la Salut de les parròquies que ha tingut cura de l’organització. Cal agrair també la col·laboració del personal de Cals Avis que hi ha col·laborat abnegadament ajudant a què molts residents s’hi poguessin fer presents. Al cor de Rocaprevera que ha cantat en aquesta celebració interparroquial. A la Comissió de Rocaprevera, als serveis de Protecció Civil i a la Policia Local que ben desinteressadament hi han col·laborat, i a tots els que hi han ajudat. A tots gràcies!

A tothom es va donar un record de les parròquies amb el títol “Per la seva gran misericòrdia…” que reproduïa la fórmula ritual de la Unció i convidava a guardar una bonica imatge de la Creu de la Capella de la Puríssima de Sant Feliu de Torelló. I al final es va celebrar menjant una mica de coca.

Aquest és l’enllaç al llibret complert de la celebració en pdf:

Unció2019-01

I aquí teniu unes quantes fotos que serveixin de testimoni gràfic de la celebració.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Sagraments i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.