Reunió de l’equip de catequistes del 3 de maig de 2019

L’equip de catequistes de les parròquies de Torelló ens havíem convocat per al divendres dia 3 de maig. Es tractava de revisar les trobades amb els pares i les misses familiars del trimestre i preveure i preparar el final de curs.

Així ho fem. Repassem com va anar tot plegat traient-ne conclusions de cara a poder preparar millor el curs vinent corregint les coses que calguin. Però creiem que amb el curs acabat hem de fer un repàs global i prendre decisions de cara al curs vinent.

Sí que es va apuntant el fet que hem de treballar encara mes de conjunt i que potser hem d’intensificar les torbades amb els pares.

Després repassem la preparació dels dies de primera comunió i prepararem el dia de final de curs.

Acordem que ens tornarem a reunir amb tot l’equip de la Vall del Ges el divendres, dia 5 de juliol, com sempre a les 9 del vespre a Rocaprevera, i que ho celebrarem una mica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.