La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 6 de maig de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 6 de maig, i va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

En la reunió d’avui va començar a les 8 del vespre i hi va participar el director diocesà sr. Rufí Cerdan, juntamnet amb en Fran Quiroz i la Núria Gallardo que ja ho acostuma a fer sempre, des de Càritas Diocesana. Avui es tractava d’explicar com estan les gestions d’aquell llegat que es va rebre a favor de les Càritas d’Osona i que s’han anat concretant en l’elaboració del programa anomenat VIDA. D’aquest tema caldrà anar-ne parlant successivament. Agraïm molt que s’hagi vingut a fer aquesta explicació.

Després de manera molt ràpida hi va haver la informació detinguda de reunions diverses, començant per la reunió trimestral amb serveis socials.

I acabem, com sempre amb un torn obert de paraula. I recordant que avui comença el dejuni del Ramadà per a la comunitat musulmana i que ens han convidat a participar en l’Iftar el pròxim divendres.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 3 de juny, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.