El concert de la Coral Lloriana, a favor de Càritas, del 15 de desembre de 2018

Volem deixar constància del magnífic concert que va fer la Coral Lloriana de Sant Vicenç de Torelló, el dissabte, dia 15 de desembre de 2018, a 2/4 de 8 del vespre, al teatre del Casal, a favor de Càritas interparorquial de Torelló.

Aquest era el cartell anunciador:

El programa va començar per la cançó Estimo el Nadal que han cantat amb dos solistes, la Neus Ros i en Garbin, després d’haver entrat cantant el Fum, fum, fum. Tot seguit la Carme Castells com a rapsoda ha recitat uns fragments del poema de Nadal  i a continuació un Fricandó de Nadal, molt suggerent.

Tot sota la direcció de Lupe Monsó amb acompanyament al piano d’Oriol Roca.

Els donatius que anaven destinats a Càritas interparroquial de Torelló, van pujar un total de 312,92 €. Moltes gràcies!

En deixem testimoni gràfic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.