La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 17 de desembre de 2018

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 17 de desembre, i va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Després es passa a una colla d’informacions diverses d’àmbit interparroquial, com mel programa “una joguina, un somni”, la reunió amb el departament de benestar social, el projecte de col.laboració amb els alumnes de l’ IES, les gestions sobre el projecte “entitats amb cor”, i parlem també del possible relleu per a la redacció de les actes que de moment no es fa pas efectiu.

Després fem comentaris sobre, el concert de la coral Lloriana, la trobada de voluntaris de Manlleu, i aprovem el Diàleg de Nadal.

I preparem coses dels dies de Nadal com els fanalets, la presència al concert de la coral Lloriana Jove, i el concert de música clàssica que organitzem per al dia 30.

I acabem, com sempre amb un torn obert de paraula.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 14 de gener, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.