Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: juliol 2018

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Ara es procura que sigui el primer dijous del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el dijous dia 5 de juliol. Aquest és el text de la pregària que es va fer, les vespres del dijous que corresponia, i que va tenir com a lectura espiritual,un text de sant bernat de Claravall on explica el significat del nom Maria, Estrella del mar.

Va ser aquest text.

Pregària Hospitalitat 2018.07.05

La pròxima trobada de pregària està convocada, pel dijous, dia 6 de setembre, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.