Reunió de la Junta del Casal de Sant Feliu del 4 de juliol de 2018

El dimecres, dia 4 de juliol de 2018, es va reunir la Junta del Casal de Sant Feliu a les mateixes sales del Casal.

A la Junta li correspon la gestió ordinària del Casal  això és el que va fer en aquesta reunió, repassar com està la situació de relació amb tots els qui estan usant el Casal i les seves instal·lacions, sigui de manera fixa, sigui de manera puntual.

Anem repassant la marxa dels acords anteriors i les gestions que hem anat fent. Així, per exemple, encara tenim pendent de lloguer una plaça de pàrquing i un dels locals del segon pis que està en molt bones condicions.

Però, sobretot ens entretenim en la mirada a les obres que haurem de fer per tenir en condicions la teulada del teatre. Segurament que caldrà fer-la nova. Tenim ben a prop el poder tenir assessorament extern de quelcom que ens sobrepassa. Però s’haurà de fer perquè finalment serà l’única possibilitat de solucionar els problemes que contínuament hi tenim. I haurem de veure les possibilitats econòmiques per a tenir finançament.

Tot això obligarà a negociar, també amb els qui usen amb normalitat el teatre per a fer-hi cinema. Establim una mica ja les bases de negociació.

La Junta acorda tornar-se a reunir el dimecres, dia 5 de setembre, a les 8 del vespre, a la sala de reunions del mateix Casal.

Aquesta entrada s'ha publicat en Casal parroquial, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.