Xerrada de Firmin Dusabe: «De Ruanda a Catalunya. Reflexions sobre la solidaritat»

En el marc de la 19ª Campanya Solidària, “Torelló amb Maban (Sudan del Sud)”, el divendres, dia 4 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, a la Biblioteca del Centre Cívic de la parròquia de Montserrat, hi v haver una xerrada a càrrec del senyor Firmin Dusabe que, amb el títol: «De Ruanda a Catalunya. Reflexions sobre la solidaritat», va presentar tant la seva experiència com els seus coneixements, coses ambdues que ens van ser molt i molt interessants.

Van ser precisament això, reflexions, una per una, desganades i explicades de la situació ruandesa vista ja des d’aquí. Es va fer a partir d’una presentació que ell mateix ens ha cedit i que és aquesta:

Solidaritat

Tot plegat va acabar amb un diàleg molt interessant amb els participants que havien vingut. En deixem testimoni gràfic.

Aquesta entrada ha esta publicada en Campanya Solidària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.