Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: maig 2018

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Ara es procura que sigui el primer dijous del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el dijous dia 3 de maig. Aquest és el text de la pregària que es va fer, i que va tenir en compte en el text bíblic que era la festa dels sant apòstols Felip i Jaume, i en l’espiritual el text sencer de reflexió sobre el culte a la Mare de Déu que havia servit per a la pregària davant la majòlica de la Mare de Déu de Rocaprevera, a Montserrat. Va ser aquest text.

Pregària Hospitalitat 2018.05.03

La pròxima trobada de pregària està convocada, pel dijous, dia 7 de juny, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.