El concert de Gospel al Cirvianum, a favor de la 19ª Campanya Solidària

Va ser el diumenge, dia 11 de març del 2018, al teatre Cirviànum, a 2/4 de 6 de la tarda. Va anar a càrrec de la Coral Gospel d’Orís, amb les corals convidades: Pessic de Gospel de Sant Quirze de Besora i Centelles Gospel Choir, dirigits tots per Edna Sey, acompanyats al piano per Cales Planas i Albert Bartolomé.

Aquest era el cartell anunciador:

En la presentació, en Jaume Casas, en nom de l’equip de la Campanya va dir:

Bona tarda.
Sigueu benvinguts.
Oi que sovint experimentem situacions que desvetllen agraïment?
Si som sincers ens adonarem que de moltes d’elles, encara que potser sense fer massa soroll, en som protagonistes; en som més actors que no pas espectadors.
Sovintegen situacions que no ens deixen indiferents.
El què ara estem experimentant n’és un exemple.
Desvetllen AGRAÏMENT els grups de Gospel; ells són els que fan que ens trobem aquí: Grup de Gospel d’Orís, Centelles Gospel Choir i Pessic de Gospel amb la seva directora: Edna Sey i els pianistes que els acompanyen: l’Albert i en Carles, tots ells una vegada més i de manera totalment desinteressada, ens fan costat donant suport a una nova Campanya Solidària (és ja la dinovena) oferint-nos un Concert que, n’estem segurs, ens resultarà molt agradable. Tots els coneixem prou per saber que així serà, ja que ho fan molt bé.
Revifa també la flama de l’agraïment la vostra compromesa presència. El fet de què haguem triat compartir aquesta estona explica i fa entenedor el “perquè” d’aquesta trobada. Agraïm-nos mútuament la generositat amb què col·laborarem a alleugerir les mancances d’aquella bona gent de Maban, al Sudan del Sud, ajudant-los a impulsar un taller de Formació Professional i a construir un petit magatzem on s’hi ajoqui una petita però profitosa Cooperativa que, no cal dubtar-ne, els ha de resultar molt valuosa tenint en compte el context en el que viuen.
Volem també manifestar-nos agraïts al Jesuïta Pau Vidal, pare Pau Vidal, promotor d’aquest projecte, que és qui fent-se ressò de les necessitats d’aquelles persones, ha pensat i ha confiat en nosaltres a l’hora d’implorar ajuda.
GRÀCIES, doncs i que ens ajudi a compartir AGRAÏMENT aquell proverbi africà, imprès en aquest full -que us aconsellem que llegiu- i que s’expressa amb aquesta afirmació tan clara com certa:

“L’ACCIÓ MÉS PETITA ÉS MILLOR QUE LA INTENCIÓ MÉS GRAN”

Gràcies a tots doncs per la vostra presència i la vostra generositat i que el fet de compartir agraïment ens ajudi a passar una estona molt agradable i ben profitosa.

* * *

Va ser un concert extraordinari, ple d’energia que s’encomanava en un teatre molt ple. Els donatius que es van fer a favor de la 19ª Campanya Solidària “Torelló amb Maban (Sudan del Sud)” van aportar 1.306,75 € al fons de la Campanya. Gràcies!

En deixem testimoni gràfic.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.