La trobada de formació bíblica del 10 de març de 2018

LogoBíblia02El dissabte dia 10 de març vàrem tenir la trobada de formació bíblica que fem amb els lectors i tot aquell que hi vol venir, de manera ben oberta. Teníem al davant fotocopiades un grup de lectures prou divers i interessant: les dels diumenges quart i cinquè de Quaresma, les de totes les celebracions de la Setmana Santa i arribàvem al segon diumenge de Pasqua.

Ho anem fent per ordre i serem a temps a mirar-nos les lectures des dos darrers diumenges quaresmals. Primer amb l’evangeli de Nicodem (Jn 3,14-21) amb tots els matisos i imatges que comporta, acompanyat per la primera lectura, un resum d’història valorada del llibre de les Cròniques, i continuant amb el fragment bonic de Pau a la comunitat d’Efes. El resum de tot el dóna el mateix Jesús a Nicodem: “Déu estima tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi ningú dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna.”

El cinquè diumenge de Quaresma, ens permet llegir l’entrevista (o no) de Jesús amb aquells jueus grecs que el volen conèixer (Jn 12,20-33). Diguem que aquesta vegada el resum ens el proporciona la lectura primera del profeta Jeremies: “Posaré la meva llei en el seu interior, l’escriuré en els seus cors.” Perquè al final tot es juga en el cor!

Fidels al temps que ens donem a cada reunió, només arribem fins a aquí, i acordem que la pròxima trobada d’aquest grup serà el dissabte, dia 14 d’abril, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Recordeu que el grup és ben obert a tothom qui se’n vulgui aprofitar!

Finalment s’ha hagut de passar la trobada al dissabte, dia 21 d’abril.

Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.