El “Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. Emissió del programa del mes de gener de 2021

El passat dissabte, dia 9 de gener, hi va haver l’emissió del programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies” a través de Ràdio Ona, al 107.4 de la FM.

Va ser el primer programa de l’any, i es va dedicar a la campanya de joguines que Càritas Torelló ha fet durant aquestes festes. Una campanya que es va desbordar de demandes, ja que la crisi derivada de la pandèmia ha fet augmentar el nombre de famílies que han demanat ajuda, i de col·laboracions, perquè en aquesta ocasió, a la campanya de recollida de joguines s’hi han afegit el Club Futbol Torelló, l’Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre i Verge de Rocaprevera i l’associació Deixebles de Sant Feliu, i de la qual en vam parlar amb Assumpta Sala, coordinadora de la campanya.

També es va fer un repàs de les activitats dels dies de Nadal a les parròquies amb mossèn Jean Claude Ruzindana.

A més, es va parlar sobre el catecumenat, una nova realitat pastoral minoritària que es va estenent en moments de crisi eclesial, que consisteix en l’acolliment, la formació i la recepció dels sagraments per a persones no batejades d’infants i que ara, en edat adulta, volen conèixer i integrar-se a la fe catòlica, i de la tasca que fa la Delegació Episcopal de la diòcesi de Vic per al Catecumenat amb mossèn Joan Sanglas, que n’és delegat.

El pròxim programa s’emetrà el dissabte 13 de febrer.

Aquí teniu l’Àudio del programa perquè el pugueu escoltar quan vulgueu.

Deixem testimoni gràfic de la gravació del programa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ràdio i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.