Concert de Nadal amb el CordHomes d’Osona, diumenge 3 de gener de 2021

Temes de Felix Mendelsohnn i Franz Schubert van obrir el concert que diumenge passat, 3 de gener, va oferir el CordHomes d’Osona a l’església de Montserrat.

Sota la direcció de Pere Mateu Xiberta, el cor, va oferir una segona part dedicada a Nadal amb quatre nadales occitanes, armonitzades pel mateix Xiberta i acompanyades per una tarota, una flauta, una viola de roda i un timbal quadrat. I en la recta final, dues nadales catalanes que no va caldre presentar: A vint-i-cinc de desembre, el tradicional Fum, fum, fum, i El Noi de la mare. En acabar, van obsequiar al públic amb la repetició d’una de les nadales occitanes: La cama me fai mau.

Després “d’un any dur, amb assajos des de casa, teníem ganes de fer un concert”, assegurava el director del cor. Un concert, durant el qual es van seguir totes les mesures de seguretat sanitària per la prevenció de la Covid-19 i que el cor va oferir a benefici de Càritas, entitat per la qual es van recollir 650 euros.

Us en deixem testimoni gràfic:

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.