La reunió de la Campanya Solidària del 18 de novembre de 2019

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 18 d’octubre de 2019, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

El títol de la Campanya j aestà ben definit: “Torelló amb Kimwenza (R.D. del Congo)”.

Després de fer saber que ja hem abonat els primers quatre mil euros per a l’escola a l’Atlas, de la Campanya passada. Comencem a preveure les coses d’aquesta.

Acordem que el diumenge, dia 1 de desembre, a les 6 de la tarda, al teatre del Casal hi haurà la Presentació d’aquesta 21 Campanya, per a la qual farem una mica d’explicació de les campanyes que hem fet i del projecte d’aquesta. Tot seguit hi haurà una Vetllada poètico-musical amb poemes de Montserrat Abelló a càrrec dels Rapsodes de la Vall del Ges, amb Albert Bardolet al violoncel i Anna Casadevall, soprano.

Després anem precisant gestions per a la resta d’actes a fer.

Acordem que la pròxima reunió serà el dimecres, dia 8 de gener, a la Rectoria de Sant Feliu, amb gestions ja fetes d’activitats per a la pròxima campanya.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.