Trobada amb els pares i Missa familiar del 19 d’octubre de 2019

El dissabte, dia 19 d’octubre de 2019, de 5 a 6 de la tarda, ens hem trobat de manera conjunta els pares dels nens i nenes de primer curs de catequesi (mentre els nens i nenes també feien el seu grup) de les parròquies de Sant Feliu i de Montserrat de Torelló, i de Sant Pere i Sant Vicenç de Torelló al Casal de Sant Feliu. Ha estat la primera trobada del curs.

Hem estat fent amb els pares un tema de formació, amb el mossèn i les catequistes, tema que després els ha de servir per ajudar els nens i nenes en la comprensió i assimilació del que van fent a la catequesi.

El tema ha estat la Paraula de Déu, per a comprendre el Nou Testament que tots tenen i per aprendre a fer-lo servir.

Aquest ha estat el guió del tema, en pdf i en imatge.

Paraula de Déu 01

A les 8 del vespre hem anat a la Missa Familiar a Sant Feliu, juntament amb els nens i els pares de segon curs. La presentació dels espais, dels signes i de l’ordre de la missa ha estat el primer que s’ha fet en la celebració. I aquesta catequesi anirà continuant en les altres misses familiars.

Aquesta entrada s'ha publicat en Casal parroquial, Catequesi, Catequesi Familiar, Misses Familiars, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.