La reunió de la Campanya Solidària del 14 d’octubre de 2019

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 14 d’octubre de 2019, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Una reunió en la qual l’ambient social que s’està vivint no ajudava gaire, però en la qual es van poder prendre decisions importants.

La primera va ser llegir bé la resposta de la Minto Vilar sobre la petició que li havíem fet en el sentit de si tenia projecte per a la Campanya d’aquest any, i d’acceptar el projecte que proposa i decidir que la Campanya la tindria a ella per darrera receptora.

El títol de la Campanya serà: “Torelló amb Kimwenza (R.D. del Congo)” i consistirà en:

“Tractar de millorar les condicions de vida d’un petit centre per a la formació professional de joves. En el centre les estudiants durant dos o tres anys reben una formació integral que inclou classes de matemàtiques, francès, lectura, escriptura, informàtica, educació sanitària i també una formació de base religiosa. Per tal d’autofinançar-se disposen d’un hort, un galliner, cria de conills, guatlles, ànecs… i també fabriquen de forma artesanal lleixiu, sabó i altres productes de neteja.

Però les condicions del centre son molt precàries. El problema més gros és la falta d’aigua i de llum. Per resoldre aquests problemes necessitarien construir un dipòsit d’aigua, amb la bomba i la instal·lació corresponent i equipar l’edifici amb plaques solars. Aquest seria l’objectiu de la campanya.

Aquestes instal·lacions beneficiarien també a una residència annexa que hi ha per acollir a les persones grans de la comunitat que té cura d’aquest i altres centres semblants escampats per la R.D. del Congo.”

Amb això decidit anem debatent propostes d’activitats per a fer ja l’engegada.

Acordem que la pròxima reunió serà el dilluns, dia 18 de novembre, a la Rectoria de Sant Feliu, amb gestions ja fetes d’activitats per a la pròxima campanya.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.