La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 7 d’octubre de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 7 d’octubre, a les 8 del vespre i després d’uns moments de pregària, reflexió, va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Hi va haver la informació detinguda i detallada de reunions diverses, tant amb serveis socials, com a nivell diocesà.

La reflexió més detinguda en la reunió d’avui se centra en els programes del reforç escolar, que va prenent volada i definint-se bé, i sobre el “pis de pas” del qual en fem un seguiment i valoració dels deu anys que ja fa que funciona.

Després ja passem a fer la previsió de la Campanya de Nadal, amb el que vol dir de fanalets i de concerts que es van preveient…

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 11 de novembre, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.