Reunió de l’equip de catequistes del 4 d’octubre de 2019

Quan ens reunim l’equip de catequistes ho fem normalment els divendres. Ens havíem convocat, doncs, tot l’equip de catequistes de la Vall del Ges, per al divendres dia 4 d’octubre, per a valorar ja l’engegada d’aquest curs 2019-20.

Efectivament, valorem les inscripcions a cadascuna de les parròquies, de cada curs, els canvis que això ha obligat a fer en la programació prevista, per exemple, afegint un dia de celebració de primeres comunions a Sant Feliu; el canvi que s’ha de fer en el calendari de misses familiars, per un error ja que havíem previst una celebració el dia de carnaval i no pot pas ser, i anem comentant coses que ens suggereix el fet que s’han apuntat de moment a primer més quantitats que no pas l’any passat, o el fet que hi ha gent de segon que s’adona ara que cal fer el curs.

Tots aquests canvis impliquen modificar el calendari que teníem penjat al bloc des de fa dies.

Fet això preparem la primera missa familiar, cosa que vol dir, la primera trobada de tots per al dia 19 d’octubre a Sant Feliu.

I acordem que ens tornarem a reunir el divendres, dia 29 de novembre, a les 9 del vespre, tot l’equip de la Vall del Ges, a Rocaprevera.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.