La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 22 de juliol de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 22 de juliol, a les 8 del vespre i després d’uns moments de pregària, reflexió, va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Hi va haver la informació detinguda i detallada de reunions diverses, tant amb serveis socials, com a nivell diocesà.

Parlem de totes les getions que s’estan fent pel possible conveni amb l’ajuntament. I tot ens porta a pensar que hem de cercar noves formes de finançament que han de començar per la fidelització de “socis”. En parlem llargament.

I decidim coses de cara al funcionament d’algun programa de cara al curs vinent.

I avui acabem, després del torn obert de paraula, d’una manera una mica més festiva per celebrar el curs que ha acabat feliçment.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 9 de setembre, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.