La trobada de formació bíblica del 20 de juliol de 2019

LogoBíblia02El dissabte dia 20 de juliol vàrem tenir la trobada de formació bíblica que fem amb els lectors i tot aquell que hi vol venir, de manera ben oberta. Teníem al davant fotocopiades les lectures des del diumenge d’avui, fins al 19, ai la festa de l’Assumpció de la Mare de Déu.

Com sempre comencem pel mateix diumenge d’avui i passem molta estona amb el comentari que ens suscita el text de l’evangeli (Lc 10,38-42), l’escena de Marta i Maria amb Jesús. La mirada després a la lectura del Gènesi (Gn 18,1-10a) ens fa adonar de les lleis de l’hospitalitat. En definitiva, acollint som acollits!

Després ens mirem l’evangeli del diumenge següent (Lc 11,1-13) on Jesús prega, ensenya a pregar  fa tota una colla de comentaris sobre la pregària, que donen per a molts comentaris i reflexions. La mirada novament al Gènesi (Gn 18,20-32) també ens hi ajuda.

Fidels al temps que ens donem a cada reunió, només arribem fins a aquí, i acordem que la pròxima trobada d’aquest grup serà ja el dissabte, dia 21 de setembre, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Recordeu que el grup és ben obert a tothom qui se’n vulgui aprofitar!

Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.