Benedicció de la capella de la Mare de Déu dels Dolors del Mas Les Maioles

El diumenge, dia 23 de juny de 2019, ha tingut lloc la benedicció de la Capella privada dedicada a la Mare de Déu dels Dolors del Mas Les Maioles de Torelló.

El senyor Bisbe de Vic, monsenyor Romà Casanova i Casanova, ha concedit llicència per a celebrar-hi la Missa o altres accions sagrades en aquesta Capella, i ha delegat a mossèn Joan Torra i Bitlloch, rector de la parròquia de Sant Feliu de Torelló en el terme de la qual s’aixeca la capella, perquè d’acord amb el ritu prescrit en els llibres litúrgics beneeixi la Capella.

La Missa de la benedicció ha començat amb la benedicció de l’aigua i l’aspersió damunt dels fidels assistents, a les parets i al nou altar de la capella. El lliurament del Leccionari ha obert la Litúrgia de la Paraula. Tot seguit, recitada la professió de fe i feta la pregaria dels fidels, s’ha fet la pregària de benedicció del nou altar i s’ha encensat. L’encesa dels ciris ha precedit la processó de les ofrenes que han estat dipositades a l’altar per a dur-hi a terme, per primera vegada, la Litúrgia de l’Eucaristia.

Un cop feta l’oració de postcomunió i després de la benedicció final sobre el poble, el Cor del Santuari de la Mare de Déu de Rocaprevera dirigit per Pere Sellés amb acompanyament de l’organista Fina Alabern, ha cantat els Goigs a llaor de la Mare de Déu dels Dolors del Mas Les Maioles, composats per Josep Capdevila.

Llegida l’acta a tots els assistents ha estat degudament signada i segellada.

Aquest ha estat -en pdf- el llibret que s’ha repartit a tots els assistents i que ha servit de record de la benedicció.

Missa Dedicació Les Maioles 01

I aquesta ha estat l’acta que s’ha signat solemnement i que queda com a record històric a la casa, a l’arxiu de la parròquia i a la cúria diocesana.

En deixem testimoni gràfic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.