Reunió de la Junta del Casal de Sant Feliu del 8 de maig de 2019

El dimecres, dia 8 de maig de 2019, es va reunir la Junta del Casal de Sant Feliu a les mateixes sales del Casal.

A la Junta li correspon la gestió ordinària del Casal  això és el que va fer en aquesta reunió, repassar com està la situació de relació amb tots els qui estan usant el Casal i les seves instal·lacions, sigui de manera fixa, sigui de manera puntual.

Avui, després d’aprovar l’acta, anem repassant la marxa dels acords anteriors i les gestions que hem anat fent. Tenim pendent de lloguer una plaça de pàrquing. I tenim pendent un dels locals del segon pis que està en molt bones condicions.

Estem molt contents del comiat que hem fet a les persones que han deixat de ser membres de la Junta després d’un servei de molts anys.

Repassem les activitats que hi ha previstes d’immediat sobretot al teatre per coordinar bé el calendari i actualitzem el llistat de lloguers de les sales.

Acordem coses per a contractar bé el tema de la neteja.

I els passos a fer de cara a deixar ben arreglada la teulada del teatre.

La Junta acorda tornar-se a reunir el dimecres, dia 5 de juny, a les 8 del vespre, a la sala de reunions del mateix Casal.

Aquesta entrada s'ha publicat en Casal parroquial, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.