Pregó de la Festa Major de Montserrat 26 d’abril de 2019

És així! L’Associació de Veïns del barri de Montserrat va encarregar el pregó de la Festa Major del barri d’aquest any al Cor de la parròquia de Montserrat, i el Cor ho va acceptar.

El divendres, dia 26 d’abril, el Cor encara feia el darrer assaig al mateix teatre del Centre Cívic de la parròquia on va tenir lloc.

Abans de començar el pregó hi va haver l’audició de sardanes que, com gairebé cada any, es va veure visitada per la pluja, i es va tocar i ballar la darrera sardana, “La Moreneta”, dins del temple que ja està acollint la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu.

Després ja hi va haver el pregó que consistia en un text que anaven declamant el Ramon Martínez i la Carme Castells, i que servia per a cantar un enfilall de cançons que eren una mostra representativa de l’activitat i la vida del Cor.

Aquest és el text del pregó en pdf.

Pregó Festa 2019 01-BO

I aquestes són imatges del moment del Pregó, amb el Cor dirigit per la M. Auxili Pascuet substituint la Dolors Masferrer que s’està recuperant encara d’una malaltia, i el Jordi Masip acompanyant a l’orgue. En fi! Una festa molt bonica de la que en queda un record extraordinari, a més de la placa amb la que es va obsequiar el Cor.

Aquesta entrada s'ha publicat en Cor de la parròquia, Parròquia de Montserrat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.