Trobada amb els pares i Missa familiar del 6 d’abril de 2019

El dissabte, dia 6 d’abril de 2019, de 5 a 6 de la tarda, ens hem trobat de manera conjunta els pares dels nens i nenes de primer curs de catequesi (mentre els nens i nenes també feien el seu grup) de les parròquies de Sant Feliu i de Montserrat de Torelló, al Casal de Sant Feliu. Ha estat la darrera trobada del curs.

Hem estat fent amb els pares un tema de formació, amb el mossèn i les catequistes, tema que després els ha de servir per ajudar els nens i nenes en la comprensió i assimilació del que van fent a la catequesi.

El tema ha estat l’Església i els sagraments, sobretot a partir del text d’Emaús i del sumaris de la comunitat dels Actes dels Apòstols.

Aquest ha estat el guió del tema, en pdf i en imatge.

Església 01

A les 8 del vespre hem anat a la Missa Familiar a Sant Feliu, juntament amb els nens i els pares de segon curs.

Aquesta entrada s'ha publicat en Casal parroquial, Catequesi, Catequesi Familiar, Misses Familiars, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.