Comiat de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna de Cals Avis 2019

La Congregació de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna, mogudes per les circumstàncies que estan vivint,  han decidit tancar la comunitat de monges que hi havia a la Residència de Cals Avis des dels seus inicis, ja en fa trenta-vuit anys.

És per això que el divendres, dia 15 de febrer, hi va haver una festa de comiat i agraïment amb els residents. Va ser una celebració entranyable.

La celebracó de l’Ecuaristia, seguida dels parlaments i d’uns obsequis per part de tots van posr al colofó a una festa íntima, i molt sentida.

I el dissabte, dia 16 de març, es va fer el comiat més oficial. A les 11 del matí hi va haver una celebració de l’Eucaristia a Rocaprevera per poder donar gràcies a Déu i a la Congregació de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna pel seu llarg temps (38 anys) de servei a la Residència de Cals Avis, servei que les circumstàncies fan que ara hagi d’acabar.

Aquest és el llibret en pdf, de la celebració.

Missa Comiat 2019-02

Després, el descobriment d’una placa de record al vestíbul de la Residència.

I finalment un acte institucional a la sala de plens de l’Ajuntament de Torelló.

Tot plegat ha permès que l’agraïment fos fet en nom de tot el poble de Torelló.

Es va repetir molt, però cal tornar-ho a dir per deixar-ne constància:

G R À C I E S ! ! !

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Rocaprevera i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.