La reunió del Consell de Càritas Interparroquial de l’11 de març de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 11 de març, i va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Després es fa la informació sobretot del programa de joguines que estem re-pensant, i d’altres activitats de formació i voluntariat, de l’acció formativa que hi va haver a Manlleu, dels temes de comunicació.

Després parlem de possibles fonts de microfinançament (revista Estrip, fidelització de col·laboradors, aportacions diverses d’idees ). I de la sol·licitud de Càritas diocesana de adoptar el sistema informàtic Sicce.

I tractem d’una colla de temes per a la gestió dels comptes corrents de Càritas per als quals cal demanar la preceptiva autorització a Càritas Diocesana.

I acabem, com sempre amb un torn obert de paraula.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 8 d’abril, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.