Reunió de la Junta del Casal de Sant Feliu del 6 de març de 2019

El dimecres, dia 6 de març de 2019, es va reunir la Junta del Casal de Sant Feliu a les mateixes sales del Casal.

A la Junta li correspon la gestió ordinària del Casal  això és el que va fer en aquesta reunió, repassar com està la situació de relació amb tots els qui estan usant el Casal i les seves instal·lacions, sigui de manera fixa, sigui de manera puntual.

Avui comencem la reunió donant la benvinguda a dues persones noves que s’integren a la Junta: la Fina Baena i en Manel Rosell. Els agraïm molt que hagin acceptat i els posem una mica en antecedents de la feina de la Junta, tot i que acordem que potser a la pròxima reunió mirarem d’anar a fer una visita a totes les instal·lacions.

Anem repassant la marxa dels acords anteriors i les gestions que hem anat fent. Tot i que encara tenim pendent de lloguer una plaça de pàrquing sembla que aviat es concretarà. I tenim pendent un dels locals del segon pis que està en molt bones condicions.

Repassem també les activitats que hi ha prevista d’immediat sobretot al teatre.

La Junta acorda tornar-se a reunir el dimecres, dia 3 d’abril, a les 8 del vespre, a la sala de reunions del mateix Casal.

Aquesta entrada s'ha publicat en Casal parroquial, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.