Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: març 2019

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Ara es procura que sigui el primer dijous del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el dijous dia 7 de març, acabats de començar la Quaresma. Els salms i les pregàries i els textos van ser els del dijous després de cendra, en canvi l’oració final va ser de la festivitat de le santes Perpetua i Felicitat que coincideix avui.. Va ser aquest test:

Pregària Hospitalitat 2019.03.07

La pròxima trobada de pregària està convocada, pel dijous, dia 4 d’abril, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.