Trobada amb els pares i Missa familiar del 23 de febrer de 2019

El dissabte, dia 23 de febrer de 2019, de 2/4 de 5 a 2/4 de 6 6 de la tarda, ens hem trobat de manera conjunta els pares dels nens i nenes de primer curs de catequesi (mentre els nens i nenes també feien el seu grup) de totes les parròquies de la Vall del Ges, a la parròquia de Sant Vicenç de Torelló. Ha estat la tercera trobada del curs.

Hem estat fent amb els pares a la mateixa església un tema de formació, amb el mossèn i les catequistes, tema que després els ha de servir per ajudar els nens i nenes en la comprensió i assimilació del que van fent a la catequesi.

El tema ha estat la pregària i el Parenostre.

Aquest ha estat el guió del tema, en pdf i en imatge.

Parenostre 01

Tot seguit, a 2/4 de 6 de la tarda hem celebrat la Missa Familiar a la parròquia de Sant Vicenç de Torelló, juntament amb els nens i els pares de segon curs.

En deixem constància gràfica:

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Catequesi Familiar, Misses Familiars, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.