Trobada amb els pares i Missa familiar del 23 de febrer de 2019

El dissabte, dia 23 de febrer de 2019, de 2/4 de 5 a 2/4 de 6 6 de la tarda, ens hem trobat de manera conjunta els pares dels nens i nenes de primer curs de catequesi (mentre els nens i nenes també feien el seu grup) de totes les parròquies de la Vall del Ges, a la parròquia de Sant Vicenç de Torelló. Ha estat la tercera trobada del curs.

Hem estat fent amb els pares a la mateixa església un tema de formació, amb el mossèn i les catequistes, tema que després els ha de servir per ajudar els nens i nenes en la comprensió i assimilació del que van fent a la catequesi.

El tema ha estat la pregària i el Parenostre.

Aquest ha estat el guió del tema, en pdf i en imatge.

Parenostre 01

Tot seguit, a 2/4 de 6 de la tarda hem celebrat la Missa Familiar a la parròquia de Sant Vicenç de Torelló, juntament amb els nens i els pares de segon curs.

En deixem constància gràfica:

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Catequesi Familiar, Misses Familiars, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.