La reunió de la Campanya Solidària del 4 de febrer de 2019

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 4 de febrer de 2019, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Tenint ja el títol de la Campanya: “Torelló amb l’escola a l’Àfrica”. Per crear centres escolars a l’Atlas (Marroc) i a Gàmbia, i havent-ne fet la presentació amb la xerrada de la Minto Vilar, avui en la reunió es tracta de que ens presentin el projecte “Somriures de Gàmbia” que vol crear un centre escolar en aquell país.

Han vingut, doncs, a la reunió el Joan Farrés i la Sara Villarrazo i ens presenten el projecte, tot seguint aquesta presentació que pengem, i que també afegim a la pàgina de presentació de la Campanya:

Somriures de Gàmbia 5

Després d’agrair-los molt aquesta presentació i l’entusiasme amb què emprenen el projecte, continuem la reunió preveient els actes que han de venir i posant-nos d’acord per als fulletons i per a les guardioles. Els actes previstos de moment són:

El 17 de març el festival de Gospel al Cirvianum.

El 7 d’abril, els acordions Diatònics, al Teatre del Casal.

El 12 de maig, la coral Lloriana Jove serà a les 5 de la tarda a Rocaprevera.

I anem fent propostes per concretar més activitats.

Acordem que la pròxima reunió serà el dilluns, dia 4 de març a les 9 del vespre com sempre als locals de la Rectoria.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.