Concert Solidari de música clàssica, a favor de Càritas, del 30 de desembre de 2018

Se’ns acaben els qualificatius, perquè fou veritablement extraordinari!

En una església de Montserrat plena a vessar, el diumenge, dia 30 de desmebre, a les 8 del vespre, hi ha hagut el 10è. Concert Solidari de música clàssica a favor de Càritas Interparroquial. Es va poder gaudir d’una música extraordinària, molt ben executada i amb una passió notable.

Senzillament extraordinària!

La Maria Mauri Fàbregas i el Jofre Bardolet Casadevall en van ser els directors. Continaven la tradició ja ben establerta de fer aquest concert solidari. I el llistó cada vegada és més amunt. Van presentar el concert ells dos i els dos es van anar alternant en la direcicó de cadscuna de les peces.

Es van anar succeient obres de Tomas Luis de Victoria, Josep Baucells, Joseph Haydn, Edward Elgar, Johan Sebastian Bach, i el mateix Jofre Bardolet.

Aquest era el programa de mà del concert, amb el nom de tots els participants, tots de manera totalment desinteressada, i amb el programa que varen executar.

La col·laboració dels assistents anava destinada a Càritas interparroquial i va pujar un total de 1.256,10 €.

En deixem testimoni gràfic.

       

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.