Pregària interparroquial d’Advent 2018

Dijous, dia 13 de desembre de 2018, a l’església de la parròquia de Montserrat, hi va haver la pregària interparroquial d’Advent. Cada any ho fem. Ens va molt bé per a preparar-nos per a celebrar millor el Nadal. Es complementa molt bé amb la celebració penitencial.

D’acord amb el lema pastoral d’aquest any, «Llevat dins la pasta» (Mt 13,33), la pregària va portar per títol, «L’Advent, l’esperança!». Els textos de reflexió, de Josep Lligadas, sobre l’Advent i sobre l’esperança, ens van ajudar a situar-nos bé en el nostre avui, a saber rebre el llevat i a deixar-nos transformar.En sentírem dos fragments amb salms i moments de silenci i cants.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PregàriaAdvent2018-01

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.